Gde je fatalna Portorikanka? Pogledajte devojku iz spota pesme Despacito danas

Izvor: B92, 22.Feb.2020, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde je fatalna Portorikanka? Pogledajte devojku iz spota pesme Despacito danas

Manekenka koja je glumila u spotu Luisa Fonsija izazvala je mnoge fantazije i uzdahe, a pogledajte kako izgleda i šta radi ovih dana.

Prošle su tri godine od objavljivanja planetarno popularnog hita "Despacito" Luisa Fonsija. A kada se pojavio spot, gledali su ga i oni kojima se pesma nije svidele i to samo zbog lepe portorikanske misicu Zulejku Riveri.

Njoj se život nakon uloge u spotu potpuno promenio, a manekenka je u međuvremenu rodila sina, ali se i razvela od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << NBA košarkaša Hose Huana Barea.

Manekenka je osim lepote, neodoljivog šarma i zanosne figure u spotu pokazala i plesačko umeće čime je zaludjela mnoge muškarce širom svijeta.

Ona trenutno radi kao kao model i voditeljka. Međutim, seksi Zulejka se bavi i fitnesom, a koliko se posvetila ovom poslu govori i činjenica da je sama smislila specifičan način vežbanja za dame koje imaju preko 30 godina, a njen program se zasniva na kardio vežbama i posebnom režimu ishrane.

Pesma "Despacito" 2017. godine oborila je sve rekorde na digitalnoj platformi Youtube, a ona je i danas na tronu, kao pjesma sa najviše pregleda.

Zahvaljujući ovoj pesmi, Luis Fonsi oborio je čak sedam Ginisovih rekorda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.