GRAD U OBLIKU OKA OPET PADAO U SRBIJI: Krupne ledenice pogodile Boleč - stručnjak objasnio ovu ČUDNU pojavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 19:28

GRAD U OBLIKU OKA OPET PADAO U SRBIJI: Krupne ledenice pogodile Boleč - stručnjak objasnio ovu ČUDNU pojavu

I pre dve nedelje identičan oblik grada pogodio je Čačak

Nevreme koje je prouzrokovalo katastrofu u Sloveniji, a kasnije i u Hrvatskoj, protutnjalo je i Srbijom.

U Boleču je led tukao desetak minuta, a građani su nakon prestanka zatekli led čiji oblik podseća na ljudsko oko. Slično, podsetimo, dogodilo se i pre dve nedelje u Srbiji.

'Vidjeli smo mrtve ptice oko nas, bilo je jezivo. Nisu izdržale udare grada. Kad se smirilo i kad smo izašli napolje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve je bilo belo, ali ono što nas je ostavilo bez teksta je grad u obliku ljudskog oka. Nikada do sada ništa slično nismo videli', rekli su šokirani meštani Čačka tada.

Srbija se u tri navrata tokom ovih nedelja našla na udaru superćelijske oluje. Osim snažnih gromova i obline kiše, pojedine delove naše zemlje pogodio je i grad neobičnog oblika i neuobičajene veličine. Danas je to bilo u Boleču.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.