GNEZDO NA GLAVI i PRKOS STAROSTI: Tirkizno-ljubičasta kosa Helen MIren ŠOKIRALA modne stručnjake u Kanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 09:49

GNEZDO NA GLAVI i PRKOS STAROSTI: Tirkizno-ljubičasta kosa Helen MIren ŠOKIRALA modne stručnjake u Kanu

Nije joj prvi put da ruši stereotipe i to veoma uspešno!

Britanska glumica ruskog porekla Helen Miren, pojavila se u Kanu sa drečavo plavom boje kose i izazvala lavinu komentara. Pojavila se u plavoj dugoj svečanoj haljini sa dubokim dekolteom i potpuno plavom kosom!

Na sjajnom stajlingu posebno se isticala predivna srebrna ogrlica upotpunjena srebrnim minđušama i plavim lakom za nokte koji se slagao uz frizuru.

Ali ono što je svima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaokupilo pažnju je definitivno plava boje kose. Na lepezi je nosila važnu poruku #worthit  kao omaž njenom partnerstvu sa Lorealom. Dramatičan make up look, ajlajner na očima i pink ruž za usne upotpunio je ceo outfit koji je izazvao najviše komentara.

Podsetićemo, Helen je inače dugo nosila kratku kosu koju je pustila da osedi i nije sede prikrivala farbom, a u toku pandemije koronavirusa pustila je kosu:

- Kažu mi da ne bih trebala imati dugu kosu nakon određene dobi, ali to me uopšte ne dotiče. Tokom pandemije koronavirusa počela sam puštati kosu i zapravo nisam imala dugu kosu od svojih dvadesetih. I nekako je rasla i rasla i rasla i postalo mi je teško da je skratim. Na neki način uživam u tome, prilično je radikalno - rekla je Helen.

Helen je uvek prkosila standardima lepote za starije žene, insistirajući na tome da je njena generacija predugo podvrgnuta starosnoj diskriminaciji. Takođe je rekla da ne voli da koristi izraz "lepota" jer to može učiniti da se ljudi koji su nesigurni u svoj izgled osećaju isključeno.

- Pomisliće: Pa, nisam baš lepa. Sve je to jako dobro za sve ove lepe žene, ali ja se ne osećam lepo - objasnila je.

- Ne želim isključiti te ljude da se osećaju fantastično u vezi sebe - istakla je Helen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.