GLUMILA JOJ PRIJATELJICU, A SPAVALA JOJ S MUŽEM? Evo ko je Sara, navodna LJUBAVNICA princa Vilijama

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024, 19:01

GLUMILA JOJ PRIJATELJICU, A SPAVALA JOJ S MUŽEM? Evo ko je Sara, navodna LJUBAVNICA princa Vilijama

Kraljevsku porodicu ovih dana potresli su brojni skandali, a u vrtlogu brojnih zbivanja ponovo je počelo da se govori o navodnoj dugogodišnjoj ljubavnici princa Vilijama, markizi od Čolmondeleja Rouz Henberi (39).
Da li je princ Vilijam krenuo ljubavnim stopama svog oca? Da li je Kejt Midlton stigla sudbina njegove majke, princeze Dajane?
Glasine da budući kralj Velike Britanije i otac troje dece ima ljubavnicu kolaju već godinama, ali poslednjih dana su se usijale iz poznatih razloga.
Priču je pokrenula fotografija iz automobila na kojoj se vide princ i princeza od Velsa, koja je nastala samo dan posle povlačenja kontroverznog portreta Kejt sa decom.
...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.