GLUMICA SE PREPOLOVILA: Za 6 meseci smršala preko 40 KG i to bez dijete, EVO U ČEMU JE TAJNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2019, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GLUMICA SE PREPOLOVILA: Za 6 meseci smršala preko 40 KG i to bez dijete, EVO U ČEMU JE TAJNA

Svaka joj čast!

Džesika Simpson je u martu rodila treće dete Birdi Mej.

Od tada joj se izgled značajno promenio, a i život, jer se posvetila bebi.

Međutim, uspela je da posle 6 meseci skine 45 kilograma.

Njen trener Harli Pasternak otkrio je da je ona u trećoj trudnoći imala preko 100 kilograma. U konsultacijama sa doktorom napravili su plan da Džesiki pomognu da smrša i ponovo bude u formi i dobrog zdravlja. Sada nakon 6 meseci to je postalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvarnost. Nijedna strana nije zagovornik ekstremnih i iscrpljujućih dijeta, ali rezultati nisu izostali.

NYC Ladies’ Night ✨

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Sep 25, 2019 at 3:28pm PDT

Za razliku od drugih poznatih ličnosti koje se odlučuju za intenzivne treninge i boks, Džesikin režim je podrazumevao hodanje, i to čak 14.000 koraka dnevno. Sve je to bio proces koji je trajao.

Prvo su sačekali da se Džesika u potpunosti oporavi od porođaja i započeli su vežbanje sa 6.000 koraka dnevno. Uveli su i neke male promene u ishrani kako bi sprečili nagomilavanje novih kilograma. Jela je lagane proteine i povrće tokom dana, tri obroka dnevno, sa dve užine kao što je šaka badema.

6 months. 100 pounds down (Yes, I tipped the scales at 240 😜) My first trip away from #BIRDIEMAE and emotional for many reasons, but so proud to feel like myself again. Even when it felt impossible, I chose to work harder. 💚

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Sep 24, 2019 at 10:00am PDT

Bilo joj je dozvoljeno da tu i tamo s vremena na vreme malo zgreši.

Džesika je počela više da šeta sa svojom porodicom, ali i da hoda na traci dok gleda omiljenu seriju kod kuće. Tek kada je dostigla određenu spremnost i dobila dozvolu lekara, ona je počela da radi intenzivnije treninge za celo telo, piše Eonline.com. Ona i trener su pratili nejn napredak, a na svakom treningu su se fokusirali na novu grupu mišića.

Isti trener pomogao joj je i kod prethodnih trudnoća da ponovo vrati staru kilažu pa je ostala verna klijentkinja. Pevačica nije htela samo da dođe do toga da izgleda dobro, već da bude zdrava, da se oseća lepo i bude i sama bolja osoba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.