Ugojila se, NE MOŽE da se KREĆE od BOLESTI - Poznata GLUMICA javno ZAPLAKALA zbog stanja u kojem se nalazi

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 08:09

Ugojila se, NE MOŽE da se KREĆE od BOLESTI - Poznata GLUMICA javno ZAPLAKALA zbog stanja u kojem se nalazi

Kristina nije krila suze, šaljivo je pomenula svoje telo, i ranije govorivši o tome da se zbog bolesti ugojila.

Slavna glumica (52) Kristina Eplgejt poslednjih godina vodi velike bitke sa zdravljem, nakon što joj je dijagnostikovana multipla skleroza 2021. godine, te je došla uz pomoć štapa, a prilikom izlaska na scenu na dodeli Emi nagrada, dočekali su je ovacije, pa su je i preplavile emocije.

Glumica je izgledala veoma sofisticirano u burgundi haljini s potpisom Kristijana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sirijana, sa peplum detaljem u predelu struka, a dostojanstveno se popela na binu pridržavajući se za Entonija Andersona.

Kristina nije krila suze, šaljivo je pomenula svoje telo, i ranije govorivši o tome da se zbog bolesti ugojila, a publici je takođe kroz šalu rekla: "Ne morate da aplaudirate svaki put kad uradim nešto".

Ona je ponovo pokazala moć humora i sposobnost da se izdigne iznad svoje bolesti i situacije, a čitava situacija za nju već godinama nije nimalo laka.

Kristini i je u 50. godini dijagnostikovana bolest centralnog nervnog sistema koju karakteriše prekid protoka informacija između mozga i tela, a radi se o multiploj sklerozi.

Strašna istina je bila ta da Kristina više nije imala snage da glumi, ali je istakla u velikom intervjuu za Njujork Tajms da nikada nije prihvatila tu činjenicu.

Njena pokretljivost je jako opala, a na setu su joj bila potrebna invalidska kolica kako bi se kretala, najteže je bilo snimanje na visokim temperaturama. Kadrove koji su podrazumevali da stoji ili ulazi u sobu, nije mogla da snima, pa je u te svrhe uvek bila naslonjena na vrata koja bi je prdržavala da ne padne.

- Ovo je prvi put da me neko vidi u ovakvom stanju. Ugojila sam se. Ne mogu da hodam bez štapa i želim da ljudi znaju da sam vrlo svesna toga - rekla je kada je publika prvi put mogla da je vidi u toku borbe sa bolešću, odnosno, kada se pojavila nova sezona serije "Mrtav za mene", u kojoj je glumila uprkos svim poteškoćama.

A post shared by IMDb (@imdb)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.