GLUMAC DOBIO SEDMO DETE: Robert De Niro POSTAO OTAC na pragu DEVETE DECENIJE, a ovako je saopštio lepe vesti

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 17:45

GLUMAC DOBIO SEDMO DETE: Robert De Niro POSTAO OTAC na pragu DEVETE DECENIJE, a ovako je saopštio lepe vesti

Jedna od najvećih holivudskih zvezda prvi je puta postao otac davne 1971. godine

Porodica Roberta De Nira (79) upravo je postala veća, a vest je potvrdio za Page Six u utorak da je dobio svoje sedmo dete.

Portparol slavnog holivudskog glumca nije otkrio ime i pol deteta. Način na koji se saznalo da je dobitnik brojnih nagrada dobio dete, bio je taj što je u intervjuu ispravio novinara, te mu je na konstataciju da je otac šestoro dece, rekao da je "upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobio dete".

Portparol nije otkrio ime niti pol De Nirovog novog deteta.

De Niro, tom prilikom, nije otkrio identitet majke mališana - iako je njegova devojka Tifani Čen prošetala stomačić prošlog meseca. Dobitnik Oskara je prvi put povezan sa instruktorom borilačkih veština iz Njujorka 2021. godine, a dvojac je zajedno proslavio njegov 78. rođendan u Francuskoj. Prvi put je postao tata 1971. godine kada su on i Dajana Abot dobili ćerku Drenu, koja sada ima 51 godinu.

Osim toga, De Niro ima sinove blizance Aarona i Juliana (27) s bivšom devojkom Toki Smit, kao i sina Elliota (25) i kćer Helen (11) s bivšom suprugom Grace Hightower.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.