Frontmen benda iz devedesetih tvrdi da je bio u VEZI SA OBE PEVAČICE, a sa jednom je navodno imao ODNOSE PRED KAMERAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2019, 19:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frontmen benda iz devedesetih tvrdi da je bio u VEZI SA OBE PEVAČICE, a sa jednom je navodno imao ODNOSE PRED KAMERAMA

Da li su ovo samo glasine?!

Napustile su grupu, a on je pričao da je imao "nešto više" i sa jednom i sa drugom.

Grupa "Mobi Dik" bila je jedna od najpopularnijih devedesetih, a fanovi su se i te kako razočarali kada se bend ugasio. Bend je imao dve pevačice - Anu Stanić i Aleksandru Perović, koja je došla nakon što je Ana napustila grupu.

Po izlasku iz grupe obe su započele solo karijeru, a frontmen, Srđan Čolić zamerio im se kada je rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sa obe imao više od poslovnog odnosa.

Poznate su i glasine da su on i Aleksandra za potrebe spota za pesmu "Ljubomoran" zaista imali odnos pred kamerama, ali te spekulacije nikada nisu potvrđene.

Ana Stanić je i dalje na muzičkoj sceni, a od 2010. godine je u braku sa biznismenom Momčilom Lavrnićem, nekadašnjim košarkašem, sa kojim ima sina Vuka.

Aleksandra Perović je po napuštanju grupe nastavila solo karijeru, a zatim je bila i učesnik u "Survivoru". Sa dugogodišnjim partnerom Bobanom Jablanom dobila je sina Pavla. Danas, Aleksandra predaje menadžment u sportu na jednom privatnom fakultetu, a sa estrade se povukla kada je postala majka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.