Fotografije koje će vam oduzeti dah: Žene u ulozi božanskih bića

Izvor: Savršena.com, 19.Okt.2015, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fotografije koje će vam oduzeti dah: Žene u ulozi božanskih bića

Žene u neodvojivoj sprezi sa prirodom

Jedno od najvećih svetskih čuda je svakako stvaranje novog života. To zna i Karolina Ryvolova i zato ga postavlja kao svoju osnovnu inspiraciju koja je nadahnjuje da stvara umetnička dela.

Ova 26-godišnja češka fotografkinja je predstavila novu seriju fotografija na kojima je pomno radila i u programima za obradu slika kako bi na što kompleksniji način prikazala povezanost žene sa prirodom, kao i njenu sposobnost da >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << donese na svet novi život u čemu vidi njenu božansku prirodu.
Upravo zbog toga je i ova serija umetničkih fotografija nazvana Boginje, a na koji način je Ryvolova spojila žene i prirodu pogledajte na ovim radovima koji oduzimaju dah.

Izvor: Boredpanda.com

Nastavak na Savršena.com...






Povezane vesti

Fotografije koje će vam oduzeti dah: Žene u ulozi božanskih bića

Izvor: 011vodič.com, 19.Okt.2015

Žene u neodvojivoj sprezi sa prirodom. . Jedno od najvećih svetskih čuda je svakako stvaranje novog života. To zna i Karolina Ryvolova i zato ga postavlja kao svoju osnovnu inspiraciju koja je nadahnjuje da stvara umetnička dela.. . . Ova 26-godišnja češka fotografkinja je predstavila novu...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.