Filmska diva se nikada nije udavala, a mnogi tvrde da je bila u tajnoj vezi sa NJOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2018, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmska diva se nikada nije udavala, a mnogi tvrde da je bila u tajnoj vezi sa NJOM

Bila je jedna od najvećih lepotica svog vremena.

Greta Gustafson (poznatija kao Garbo) bila je jedna od najlepših holivudskih diva.

Pročitajte i:

NAJBIZARNIJE SMRTI HOLIVUDSKIH ZVEZDA: Pijanu je pojeo pas, udavila se u WC šolji, ostao bez glave

Nikada se nije udavala, niti je imala decu i često se nagađalo kakve su bile njene seksualne sklonosti. Veći deo života pratile su je glasine da podjednako voli muškarce i žene, možda dame i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << više. Bila je lepa i zavodila je na svakom koraku.

- Neke žene žele da se udaju, a druge ne. Nikada nisam imala želju da stanem pred oltar. Nemam puno prijatelja i nisam videla mnogo sveta - rekla je ona o udaji u jednom intervjuu.

NA AUKCIJI ZA 15.000 EVRA: Pisma Grete Garbo otkrivaju koliko je bila usamljena

Najjače glasine bile su da je imala vezu sa još jednom prelepom filmskom divom - Marlen Ditrih. Međutim, one su poricale i da se poznaju, što je u Holivudu u njihovo vreme bilo nezamislivo jer ih je bilo mnogo manje u filmskoj industriji nego danas i svi su se međusobno znali. Uspešno su, navodno, krile ljubav, koja ipak nije dugo trajala. Upravo to što su se sakrivale, bio je, kako su nagađali, najčvršći dokaz.

BRIJANJE LICA I VAZELIN NA TREPAVICAMA: Sve tajne šminkanja najvećih holivudskih lepotica

A nekoliko žena tvrdilo je da ih je Greta zavela, među njima i književnica Mercedes de Akosta. Ona je glumicu upoznala 1931. godine i njihova veza navodno je trajala sve do 1944, kada je Greta zahtevala da književnica prestane da joj šalje pesme i pisma u kojoj joj je stalno izjavljivala ljubav. Književnica je, navodno, bila opsednuta divom. Povezivale su je i sa glumicama Beti Dejvis i Ketrin Hepbern. Obe su bile lepotice i obe su navodno pale na Gretine čari.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.