Fatalna plavuša definitivno nikog ne ostavlja ravnodušnim FOTO

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 12:43

Fatalna plavuša definitivno nikog ne ostavlja ravnodušnim FOTO

Švedska manekenka i bivši Viktorijin anđeo Elsa Hosk nedavno se pojavila na dodeli modnih nagrada "The Daily Front Rows" na Beverli Hilsu.

Manekenak je crvenim tepihom prošetala u izazovnoj crnoj haljini koja nikog ne ostavlja ravnodušnim, posebno ne modne zaljubljenike, ali i znatiželjne poglede.

Jednostavno, a atraktivno – brazilska manekenka nadmašila sebe FOTO

Trebalo bi napomenuti da je samu toaletu krasio duboki dekolte, a da stvar >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bude zanimljivija, otvorena leđa su, takođe, učinile odabranu kreaciju 34-godišnje manekenke još više atraktivnijom. Kada smo već spomenuli detalje same Elsine tolaete, trebalo bi naglasiti da je modni brend Mônot njen tvorac.

Sofija Vergara u haljini sa koje je teško skinuti pogled – svaka oblina je naglašena FOTO

Na samom kraju, bivši Viktorijin anđeo je celokupni izgled za dodelu modnih nagrada upotpunila jednostavnom punđom, efektnom šminkom, koja je istakla prodorno plave oči i glomaznim srebrnim minđušama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.