Fanovi šest godina čekali na ovaj intervju: Najvažnije mi je da budem dobar otac

Izvor: B92, 13.Jul.2023, 08:12

Fanovi šest godina čekali na ovaj intervju: "Najvažnije mi je da budem dobar otac"

Pevač je gostovao u podkastu i govorio o očinstvu i ćerki koju ima s modelom Điđi Hadid.

Pevač Zejn Malik (30) tokom podkasta Call Her Daddy progovorio je o očinstvu i podelio kako mu je njegova ćerka (2) promenila život. Obožavatelji s nestrpljenjem očekuju epizodu Call Her Daddy podkasta na platformi Spotify jer je prošlo šest godina od Zejnovog većeg intervjua. Prema trejleru epizode, biće reči o tome kakav je Zaejn otac i koliko je na to ponosan.

"Otkako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam dobio ćerku, najvažnije mi je u životu da joj budem dobar primer”, rekao je bivši član One Directiona voditeljki podkasta Aleks Cuper o svojoj dvogodišnjakinji koju ima s modelom Gigi Hadid. Devojčica se rodila usred pandemije u septembru 2020., a njeni roditelji su se razišli u oktobru 2021.

Navodi kako je njegova ćerka upravo i razlog zašto je odlučio da razgovara u podastu.

"To je razlog zašto radim ovaj intervju, znaš? Znao sam se da se osećam anksiozno zbog ovakvih razgovora. I želim da ona može reći Moj tata to radi", rekao je.

"Stalno mi govore da pričam dad jokes. I naginjem tome, rekao je iako ga ljudi smatraju „čudakom”, ali opravdava se da je otac i sada sme da priča takve viceve.

"Postoji određena tačka u životu odrasle osobe kad je sve nejasno, sivo i dosadno, a ona mi je vratila boju u život", našalio se.

Nakon što se trejler pojavio na društvenim mrežama, mnogi obožavatelji počeli su ga komentarišu.

"Ovo bi mogao biti najvažniji podkast u mom životu", našalio se obožavatelj.

Koliko mu znači njegova ćerka, bilo je jasno od prvog trenutka kada je objavio vest o njenom rođenju. Nakon pet godina veze s Điđi, dobili su Khai što je podelio na Tvitteru uz emotivni opis.

"Naša djevojčica je ovde, zdrava i lepa. Ne mogu opisati rečima kako se trenutno osećam. Ljubav koju osećam nadilazi moje razumevanje. Zahvalan sam što je poznajem, ponosan što je mogu zvati svojom i zahvalan sam na životu koji ćemo imati zajedno”, napisao je tada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.