FRAJERČINA! Sin glumca Danila Lazovića je naš POZNATI SPORTISTA, pogledajte koliko liči na oca (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 11:34

FRAJERČINA! Sin glumca Danila Lazovića je naš POZNATI SPORTISTA, pogledajte koliko liči na oca (FOTO)

Ima dosta sličnosti!

Glumac Danilo Lazović preminuo je 2006. godine u 55. godini. Mnogi ga se sećaju po ulogama u kultnim serijama koje nikada nećemo zaboraviti.

Uloge koje je igrao, daleko su drugačije od svega što je bio privatno. Lazović je živeo veoma privatan život, daleko od očiju javnosti. Bio je oženjen i imao je četvoro dece.

Javnosti je najviše poznat njegov sin Vuk, koji je rođen 1988. godine u Beogradu. Sin legendarnog glumca bavi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se rukometom, a karijeru je započeo u klubu Partizan. Oženjen je rukometašicom Barbarom Varlec, koja je poreklom iz Slovenije.

Par je pre nekoliko godina dobio i sina Luku.

Pored Vuka, glumac je u braku sa suprugom Brankom dobio i Jelenu, Milenu i Miloša, ali se oni ne bave javnim poslom, niti se eksponiraju u medijima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.