(FOTO) PRINC ČARLS IZBACIO MEGAN: Novi udarac kraljevske porodice Marklovoj - objavili intimnu fotku

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 17:11

(FOTO) PRINC ČARLS IZBACIO MEGAN: Novi udarac kraljevske porodice Marklovoj - objavili intimnu fotku

Princ Čarls je namerno izostavio Megan Markl sa objava na društvenim mrežama u kojima čestita Arčiejev rođendan, tvrdi stručnjak.

Mama Megan Markle nije bila na fotografiji koju su podelili Instagram i Tviter nalozi princa Čarlsa dok je svom unuku čestitao drugi rođendan.

Ekspert tvrdi da je rođendanska poruka princa Čarlsa za njegovog unuka Arčija mogao da bude nameran "udarac" za Megan Markle.

- To vidim kao namerni znak princa Čarlsa - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Danlan Larkomb za Miror.

Objasnio je i da je uveren da princ Čarls ima dovoljno obzira da zna koliko je osetljiva situacija sa njegovim mlađim sinom i njegovom suprugom.

- Bio bih veoma iznenađen da princ Čarls ne zna tačno šta radi.

Happy birthday to Archie, who turns two today. 🎂

📸 Chris Allerton pic.twitter.com/HwvTBzphJu

— The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall (@ClarenceHouse) May 6, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.