(FOTO) Kanje Vest izvadio SVE ZUBE, pa dobio IZRASLINU koja neprestano RASTE: Evo kako izgleda zahvat od 850.000 DOLARA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 08:47

(FOTO) Kanje Vest izvadio SVE ZUBE, pa dobio IZRASLINU koja neprestano RASTE: Evo kako izgleda zahvat od 850.000 DOLARA

Poznati reper iznenadio je ali i uplašio sve fanove svojim novim izgledom.

Poznati reper i bivši muž Kim Kardašijan, Kanje Vest, izazvao je zabrinutost obožavatelja nakon što mu se pojavila izraslina na sredini gornje usne, otprilike mesec dana nakon što je ugradio zube od titanijuma. Reper je potrošio oko 850.000 dolara na tu eksperimentalnu stomatološku operaciju, prenosi Daily Mail.

"Šta nije u redu s tvojom gornjom usnom? Nešto se događa?", "Koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je đavo ta kvržica na sredini njegove gornje usne?", pisali su obožavatelji na društvenim mrežama kao rekciju na poslednju Vestovu objavu na Instagramu.

Kada se reper na Instagramu pohvalio novim stomatološkim zahvatom, tada se uporedio s negativcem iz "Džejmsa Bonda", Ajkulom, na šta su obožavatelji rekli da samo traži pažnju na društvenim mrežama.

Eksperimentalnu stomatološku operaciju na Vestu izveli su dr Tomas Koneli iz Beverli Hilsa u Kaliforniji i glavni zubni tehničar Naoki Hajaši.

"Bilo mi je zadovoljstvo da radim na svakom koraku procesa jer njegova vizija dizajniranja jedinstvene umetnosti nadilazi razvoj zuba. Spoj njegove vizije sa stomatološkom naukom stvorio je novi, epski izgled", rekao je Koneli.

Mediji su poslali upit Koneliju da li je izraslina na gornjoj usni posledica stomatološkog zahvata, ali još nisu dobili odgovor. Osim izgleda, pratioci su komentarisali da reper previše posvećuje prostora svojoj partnerki na društvenim mrežama.

A post shared by Ye (@kanyewest)

"Nikada nemojte da govorite nešto negativno - ako vam se ne sviđa moj profil i ono što objavljujem, j***** se, ozbiljno", reagovao je Vest na prozivku. "Objavljivaću je koliko god želim, to me čini srećnim", zaključio je reper pa dodao da neki ljudi žele da ih usrećiš, a on je odlučio da usreći sebe.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.