Evo kome će pripasti NASLEDSTVO Metju Perija: Otkriveno da je još 2009. sastavio TESTAMENT

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 11:30

Evo kome će pripasti NASLEDSTVO Metju Perija: Otkriveno da je još 2009. sastavio TESTAMENT

Svima je bila enigma, kada je u pitanju Perijevo nasledstvo.

Metju Peri za sobom je ostavio testament u kojem je naveo da želi da donira deo svog bogatstva, u fondaciju koju je osnovao i nazvao po jednom liku iz filma Vudi Alena.

Inostrani mediji su došli u posed pravnih dokumenata u kojima se navodi da je pokojni Peri, koji je inače preminuo u 54. godini života 28. oktobra prethodne godine usled predoziranja ketaminom, još 2009. godine sastavio testament.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Pokojni Peri je osnovao fondaciju "Alvy Singer Living Trust" nazvanu po Ani Hol liku iz 1977. godine.

U dokumentima se navodi da se radi o svoti novca od oko 1.000.000 dolara.

Celokupna Perijeva imovina se procenjuje na vrednost oko 120.000.000 dolara. Zvezda je inače preminula bez dece iza sebe. Kao naslednici se označavaju Lisa Ferguson Robin Ruzan.

Njegovi roditelji će preuzeti svu njegovu glumačku zaostavštinu i sve ono što je postigao tokom svoje bogate i duge karijere, gde se ubrajaju i memoari iz 2022. godine.

Srbija Danas/Daily Mail/Preneo: A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.