Evo koje automobile voze muškarci koji najčešće varaju

Izvor: B92, 21.Feb.2019, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo koje automobile voze muškarci koji najčešće varaju

Britanski sajt IllicitEncounters.com sproveo je istraživanje u kojem su doveli u vezu neverstvo i marku automobila koju muškarac poseduje.

U istraživanju je učestvovalo 900 hiljada muškaraca, a ispostavilo se da su najneverniji oni koji voze nemačke automobile. Išli su i dalje, pa su konstatovali da su vlasnici Mercedesa broj jedan u prevarama, čak neverniji i od vozača Audija i BMW-a koji su zauzeli 2. i 3. mesto.

U top pet najnevernijih muškaraca ušli su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i vozači Tojote i Volksvagena.

Istraživanje je došlo i do zajključka koji muškarci su najverniji.

Najverniji su oni koji voze automobile marke Nisan, a na drugom mestu su i vozači Kije.

Vozači Jaguara su takođe uvršteni među verne muškarce.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo koje automobile voze muškarci koji najčešće varaju

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2019, 03:30

Britanski sajt IllicitEncounters.com sproveo je istraživanje u kojem su doveli u vezu neverstvo i marku automobila koju muškarac poseduje...U istraživanju je učestvovalo 900.000 muškaraca, a ispostavilo se da su najneverniji oni koji voze nemačke automobile. Išli su i dalje, pa su konstatovali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.