Evo kako napraviti fenomenalan balzam za usne za samo pet minuta

Izvor: B92, 18.Mar.2016, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako napraviti fenomenalan balzam za usne za samo pet minuta

Brzo i lako možete napravite domaći preparat koji će vam podariti nežne i negovane usne.

Kada potrošite kupovni balzam za usne obavezno sačuvajte ambalažu - biće vam potrebna kako biste u nju stavili domaći preparat za negu usana. Ovaj balzam se pravi za samo pet minuta, sadrži prirodne sastojke i možete ga napraviti u svojoj omiljenoj boji, piše Yumama.

Domaći balzam može biti i lep poklon za rođendan vaše prijateljice.

Potrebno je:
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
- 4 kašike pčelinjeg voska

- 4 kašike kokosovog ulja

- 1 kašičica vitamina E (uljane kapi)

- 6 do 8 kapi ulja mente ili nekog drugog ulja čiji miris najviše volite

- Komad karmina

Pčelinji vosak narendajte i dodajte mu kokosovo ulje, promešajte i zagrejte u mikrotalasnoj rerni, samo da se istope i pomešaju sastojci. Nakon toga ubacite i ostale sastojke. Vratite u mikrotalasnu rernu a se sve dobro istopi, pa zatim promešajte smesu. Sipajte balzam u posudice i sačekajte da se ohladi. Vaš domaći balzam je spreman!

Detaljan opis pripreme pogledajte u ovom snimku.

Izvor: Yumama

Nastavak na B92...






Povezane vesti

(VIDEO) Evo kako napraviti fenomenalan balzam za usne za samo 5 minuta!

Izvor: Kurir, 19.Mar.2016, 16:17

Brzo i lako možete napravite domaći preparat koji će vam podariti nežne i negovane usne...Kada potrošite kupovni balzam za usne obavezno sačuvajte ambalažu - biće vam potrebna kako biste u nju stavili domaći preparat za negu usana. Ovaj balzam se pravi za samo pet minuta, sadrži prirodne sastojke...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.