Evo kako da vam LALE ŠTO DUŽE TRAJU - U posudu sa vodom sipajte ovaj začin, ali postoji još jedan trik

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 16:37

Evo kako da vam LALE ŠTO DUŽE TRAJU - U posudu sa vodom sipajte ovaj začin, ali postoji još jedan trik

Lale su predivne i iako nemaju karakterističan miris - izgledaju vrlo lepo i u svaki enterijer unose dah proleća. Međutim, ovaj cvet je vrlo nežan i latice lala nestanu za svega par dana.
Počela je sezona lala i pune su ih pijace. Ukoliko volite da vam krase dom, potrebno je i da znate kako vam što duže ostanu sveže. 
Pored toga što je potrebno da ih stavite u što hladniju vodu uz dodatak jedne kašičice šećera i da ih ne držite direktno na udaru sunčeve svetlnosti, postoji još jedan način kako da ih duže održite.
Pored ovoga smo pronašli savet kako da voda što bolje deluje, a to je da pri vrhu stabla, dva centimetra od cveta probodete iglom stablo cveta. ...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.