Evo KAKO ćeš ZNATI da MUŠKARAC ima ozbiljne NAMERE sa tobom! Ovo su sami otkrili!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021, 10:11

Evo KAKO ćeš ZNATI da MUŠKARAC ima ozbiljne NAMERE sa tobom! Ovo su sami otkrili!

Znaćeš nakon ovog postupka!

Više od polovine se zaljubilo pet puta u životu, a 47 odsto žena samo jednom, pokazalo je istraživanje jedne inostrane kozmetičke kompanije u kojoj je učestvovalo više od 2000 ispitanika.

Trećina ljudi veruje u pravu ljubav, a pet posto muškaraca i isti procenat žena se nikad nije zaljubilo. Većina njih je mlađa od 24 godine i još čeka pravu osobu.

Svaki treći ispitanik rekao je da je trenutak u kojem je njihova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << emotivna veza prešla na viši nivo onaj kada su svog partnera ili partnerku upoznali s roditeljima. Za svakog petog to je bio momenat kad im je partner prvi put rekao da ih voli, potvrdilo je istraživanje.

- Lepo je videti da još postoji prava ljubav, a ne da se sve svodi samo na fizičku privlačnost. Još se cene prave vrednosti i iskrenost - istakla je britanska psihoterapeutkinja Lusi Birsford.

Oko 39 posto pripadnika jačeg pola imalo je samo jednu ljubav.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.