Eucerin pH5 ulje za tuširanje

Izvor: MrsFoxy.com, 28.Avg.2015, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eucerin pH5 ulje za tuširanje

Oni koji me redovno prate znaju da nisam ljubitelj ulja za tuširanje, tako da je ovo jedan od proizvoda koje sigurno ne bih sama kupila. Tek kada sam ga probala, postala sam svesna greške koju bih učinila, jer bih svoje telo uskratila za jedan izvrstan proizvod. Kao i u slučaju Eucerinovog losiona za telo, ovo ulje je veoma isplativ proizvod. Tako da, ljubiteljke ulja za tuširanje, definitivno morate probati Eucerin! U nastavku saznajte i zašto :)






>> Pročitaj celu vest na sajtu MrsFoxy.com <<


"Eucerin pH5 Ulje za tuširanje je posebno kreirano za potrebe osetljive kože. Njegova jedinstvena kombinacija pH5 citrusnog pufera i izuzetno blagih surfaktanta štiti enzime same kože. Intenzivna obnova lipida daje koži osećaj ugodnosti i svilenkastu mekoću, a štiti je od isušivanja, čak i nakon čestog tuširanja.


Blagi surfaktanti u Eucerin pH5 Ulju za tuširanje dokazano su visoko kompatibilni sa kožom i samim tim odgovarajući za čišćenje osetljive kože sklone iritacijama.


Dokazano je da je Eucerin pH5 Ulje za tuširanje značajno kompatibilnije sa enzimiskim procesima same kože nego standardne formulacije na tržištu, manje utiče na njih i više ih štite.
Pokazano je da omekšava vodu iz česme, čineći je pogodnom za osetljiva i iritirana stanja kože.
Dalja studija je potvrdila da su Eucerin pH5 preparati pogodni za upotrebu kod kože sklone alergijama."









Eucerin ulje za tuširanje dolazi u providnom pakovanju od čvrste plastike i klasičnim otvorom za doziranje. Prilikom doziranja morate voditi računa da vam ulje ne završi pored šake, ne znam kako bih pojasnila, ali dešavalo mi se u brzini da mi buklavno "izleti" iz flašice. Ulje je prijatnog, veoma decentnog mirisa, i zlatno žute boje. Prilikom nanošenja uopšte ne peni, barem ne ona količina koja vam je potrebna za jedno tuširanje. Ukoliko pak nanesete veću količinu, zapeniće neznatno. Moram da priznam da sam se navikla na proizvode za tuširanje koji pene. Koliko koža moje glave ne voli SLS, toliko sam telo navikla na klasiku - "nisam se okupala ukoliko ne peni". Velika greška! 


Kada sam prevazišla prvobitne "bubice" i predrasude, prouzrokovane ranijim negativnim iskustvom sa uljima za tuširanje, vratila sam se upotrebi ovog savršenog proizvoda. Moram da priznam da sam očekivala i znatno teže i masnije ulje, mislila sam da će mi trebati pola sata da ga isprem sa kože i izuzetno sam se plašila osećaja lepljenja. Ništa od navedenog nisam iskusila i to me je pozitivno iznenadilo. Prvo, potrebna je jako mala količina ulja koju je neophodno naneti na mokru kožu. Veoma se lako raspoređuje i čisti temeljno i pored odsustva pene. Lako se i brzo ispira i ne ostavlja mastan trag na koži. Nakon kupanja nema osećaja svraba, zatezanja kože, nema iritacije. Ovo ulje je veoma "blagotvorno" za osobe za suvom, problematičnom i osetljivom kožom. Koristila sam ga i za pranje ožiljaka (za njihovo pranje se savetuje sapun u prvim mesecima) i verujte mi, izuzetno mi je prijalo. Pošto su ožiljci osetljivi, ne preporučuju se kupke, već kvalitetniji bebi sapun ili safeguard. Međutim, sa ovim uljem nisam osetila ni jedan jedini problem. Koža je čista, a neprijatni mirisi su neutralisani čak i kada se stravično oznojim na +45! Odlično je za svakodnevnu upotrebu, posebno za nas koji se tuširamo više puta dnevno u toku leta. I moram da vam kažem da traje, ali zaista traje. Mislim da mi je trajalo oko mesec i po dana uz svakodnevnu upotrebu, što je za mene više nego rekord. Obični gelovi za tuširanje mi traju 20-30 dana maksimalno, u zavisnosti od militraže, tako da sam se baš iznenadila trajenjem Eucerinovog ulja. Jedan od proizvoda koji ću definitivno nastaviti da koristim, jer se isplati, a efekat na koži je fenomenalan!




Sastav:


Glycine Soja, MIPA-Laureth Sulfate, Ricinus Communis, Laureth-4, Cocamide DEA, Poloxamer 101, Pantenol, Bisabolol, Lanolin Alcohol, Citric Acid, Diammonium Citrate, Voda, Propyl Gallate, BHT, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Coumarin




Zapremina:
200ml




Cena:
oko 680din




*PR uzorak






Da li ste probali Eucerinovo ulje za tuširanje i kakva su vaša iskustva?


Koji je vaš omiljeni proizvod za tuširanje?






Kiss,
Mrs Fox



Nastavak na MrsFoxy.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MrsFoxy.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MrsFoxy.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.