Emina Jahović OTKRILA kako uspeva da stari unazad: Pevačica obelodanila sve trikove za MLADOLIKI IZGLED

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 12:21

Emina Jahović OTKRILA kako uspeva da "stari unazad": Pevačica obelodanila sve trikove za MLADOLIKI IZGLED

Žena je ženi prijatelj.

Pevačica Emina Jahović sa pravom važi za jednu od najlepših i najzgodnijih dama na našoj javnoj sceni već godinama unazad.

Uprkos tome što je nedavno oduvala svećice na rođendanskoj torti, gotovo niko ne može da poveruje da je pevačica napunila 42 godine. Naime, dobro je poznato da ova zanosna brineta zastupa zdrav način života, a da taj princip življenja deluje na lice i telo pokazuje i njen impresivno mladolik izgled. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Iako nije krila da je radila estetske korekcije, na njoj sve deluje prirodno, te je mnogim damama zvezda vodilja kada je nega i držanje do svog izgleda  u pitanju.

Jahovićeva nije nikada kuburila sa viškom kilogrmama, čak ni posle dva porođaja. Izvajani mišići i zategnuto telo, posebno kada se skine u bikini, oduzima dah ne samo muškarcima, već i pripadnicama nežnijeg pola.

- Gladujem jednom mesečno. To radim već neko vreme. Ne jedem po 48 sati tačno - priznala je Emina svojevremeno.

Dijeta Emine Jahović je jedna vrsta autofagije i odlična je ukoliko se osoba zdravo hrani a sumnja na neke zdravstvene probleme jer se ovim načinom mršavljenja organizam čisti. Odlazak u teretanu je za nju poseban vid terapije, gde se oslobodi negativne energije, a osećaj nakon vežbanja tvrdi da se ne može meriti ni sa jednim drugim.

Emina je u želji da pomogne svim pripadnicama lepšeg pola na svom Instagram nalogu podelila detaljno objašnjenje njenog dnevnog ritma.

Njen dan počinje suplementima, sokom od celera. Kafu pije bez šećera, a nikada ne meša kofein i mleko. U tuširanje hladnom vodom se kune, a kada ne trenira, obavezna je šetnja od sat vremena, po mogućstvu brzim hodom.

Sudeći po Emini, ovi "trikovi" za bolji izgled definitivno deluju, te nije ni čudo što mnogi za nju kažu da "stari unazad".

Srbija Danas/Društvene mreže/S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.