Efikasan i jeftin način oslobađanja od buđi u kupatilu.

Izvor: UspešnaŽena.com, 12.Jan.2015, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Efikasan i jeftin način oslobađanja od buđi u kupatilu.

Često se u kupatilu sa slabom ventilacijom pojavljuje buđ. Tamne mrlje se pojavljuju i na silikonu. Ko se  barem jednom borio  sa tom neprijatnom pojavom, zna da taj posao oduzima dosta vremena i snage. Ali, boriti se sa buđi moguće je i jednostavnije.

Ako želite da je se oslobodite bez previše napora, i  da pri tome da ne oštetite silikon, probajte ovaj trik. Za to će vam biti potrebno: vata i bilo koji izbeljivač za rublje.

Efikasan i jeftin način oslobađanja >> Pročitaj celu vest na sajtu UspešnaŽena.com << od buđi u kupatilu:

Evo i plesan (buđ) koju ćemo odstraniti.

Od vate napravite rolnice, otprilike 1 cm u prečniku. Natopite je izbeljivačem (koristite rukavice!) i stavite direktno na buđ. Malo pritisnite i ostavite tako da prenoći. Vrata kupatila zatvorite da se miris izbeljivača ne širi po kući. Ujutro rolnice uklonite.

Tako će izgledati kupatilo sledećeg dana.

Za čišćenje ostataka iskoristite staru četkicu za zube. Vaše kupatilo je kao novo!

Ako želite sprečiti formiranje buđi, što češće luftirajte svoje kupatilo i sušite peškire na balkonu.

(Još bez glasova)

Loading...

Nastavak na UspešnaŽena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UspešnaŽena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UspešnaŽena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.