Edita Aradinović se POKAJALA zbog naprasne PROMENE imidža - Pevačica OČAJNA poručila svima OVO! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 16:44

Edita Aradinović se POKAJALA zbog naprasne PROMENE imidža - Pevačica OČAJNA poručila svima OVO! (FOTO)

Obratila se svojim fanovima.

Pevačica Edita Aradinović (27) nekoliko dana uživala je u Dubaiju sa prijateljicom i koleginicom Tamarom Milutinović.

Međutim, nakon odmora u kojem je uživala, napravila je potez zbog kog ljudima sada šaljivo preti da će ih blokirati, ukoliko joj neko kaže da je "lepša bila ranije".

Naime, dok se Edita fenirala u jednom salonu u isti je ušla, kako je pevačica napisala, prelepa crnokosa.

A post shared by едита >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@editaaradinovic)

Aradinovićeva je poželela istu boju, ali rezultat ju je šokirao. Kako je objavila u snimku na Instagramu, tokom noći se probudila i uplašila odraza u ogledalu, nakon čega sat vremena nije mogla ponovo da zaspi.

Šaljivo, Edita je istakla da će "blokirati svakoga ko joj napiše da joj je lepša svetlija boja", bar dok se u istu ne vrati.

A post shared by едита (@editaaradinovic)

Edita je objavila četiri selfija, a iako se čini da joj se promena nije baš dopala, njeni pratioci kažu da je svakako veoma lepa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.