Ed Sheeran otvara Sziget 2019

Izvor: Savršena.com, 26.Avg.2019, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ed Sheeran otvara Sziget 2019

Engleski muzičar i kantautor i jedan od najpopularnijih muzičkih zvezda mlađe generacije, Ed Sheeran, najavljen je kao prvi headlajner mađarskog Sziget festivala naredne godine.
Ed Sheeran je u dosadašnjoj karijeri objavio tri studijska albuma “+”, “x” i “÷“ i svaki je doživeo multiplatinumska izdanja i pokorio vrhove svetskih muzičkih lista. Početkom januara 2017. godine predstavio je singlove “Shape of You” i “Castle on the Hill” koji su odmah zauzeli prvo i drugo >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << mesto na britanskoj listi singlova, što je prvi put u istoriji da jedan izvođač zauzme dva vodeća mesta sa novim pesmama.
Od skromnih početaka i samostalnog objavljivanja EP albuma, desetak godina kasnije Sheeran je postigao enormne uspehe, jer konstantno beleži rasprodate turneje, nastupe pred desetinama hiljada obožavalaca, a ni nagrade ne izostaju.
Muzički festival Sziget održaće se od 7. do 13. avgusta 2019. godine na budimpeštanskom Ostrvu slobode, 27. put.
The post Ed Sheeran otvara Sziget 2019 appeared first on Savršena.

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.