EVO kako da RUŽ OSTANE na USNAMA dok nosimo masku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2020, 18:41

EVO kako da RUŽ OSTANE na USNAMA dok nosimo masku!

Make up saveti.

Složićete se da se sada vaša makeup rutina promenila s obzirom na to da je nošenje zaštitnih maski obavezno . Akcenat je stavljen na oči – jake senke i ajlajnere u boji. Međutim, ako ne želite bez karmina imamo nekoliko saveta za vas.

A post shared by MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) on Feb 9, 2020 at 10:34pm PST

Evo kako da ruž traje duže na usnama ispod zaštitne maske za lice:

Pre nego što stavite ruž na usta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << važno je da ih dobro pripremite, odnosno da napravite dobar piling usana kako bi bile glatke i hidrirane. Ako usne nisu negovane ruž na njima neće niti lepo izgledati niti će se zadržati, pa je ovaj korak obavezan!

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on Jul 2, 2020 at 11:36am PDT

Zatim, važno je da imate karmin koji ima dugotrajnu formulu, ali za svaki slučaj pre njega na usne stavite malo prajmera, a zatim olovku u boji karmina preko celih usana.

Ruževi bi trebalo da mat teksturu i da su veoma pigmentisani. Naravno, obratite pažnju da budu dovoljno hranjivi kako se usne ne bi isušile.

A post shared by @jclovesmakeup on Oct 19, 2020 at 5:16am PDT

Kada pronađete onaj pravi ruž, vreme je da vam se nađe na vašim usnama. Najbolje je da koristite četkicu jer je ona najpreciznija.

Nakon što ste stavili ruž poprskajte fiksator za šminku koji će učiniti da vaša šminku bude duže traje i karmin bude postojanini, čak i kada nosite zaštitnu masku.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.