EVO ŠTA JE TAČNO REKAO! Princ Hari UDARIO na Kejt Midlton u knjizi, izneo sav PRLJAV VEŠ, totalno je demonizovao

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 11:47

EVO ŠTA JE TAČNO REKAO! Princ Hari "UDARIO" na Kejt Midlton u knjizi, izneo sav PRLJAV VEŠ, totalno je demonizovao

Princ buntovnik ogovara najviše ženu svog brata, a zatim iznosi i ostale porodične tajne!

Hari je u memoarima i u TV intervjuima za CBS, ITV, "Good morninig, amerika" i "The late show" Stivena Kolberta, otkrio niz porodičnih tajni, detalje iz svog života ističući da iznosi svoju stranu priče. Knjiga nije naišla na pozitivne komentare jer mnogi smatraju da je indirektnim napadima na porodicu prevršio svaku meru. Zameraju mu i što ponovo nije konkretno rekao šta je glavni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kamen spoticanja između njega i porodice ostavljajući prostora za brojne zaključke.

Ima i onih koji ga podržavaju, pa čak i kažu da nije rekao "ništa toliko loše". Podsetimo, Hari je podelio sa javnošću detalje prepiske između Kejt Midlton i Megan Markl, koje su se sukobile četiri dana pre venčanja vojvotkinje i vojvode od Saseksa 2018. u Vindzoru. Više puta je rekao da je princeza od Velsa inicirala rasprave, kao i da vidno ispoljavala netrpeljivost prema njegovoj supruzi.

Mnogi ističu da je namerno knjiga objavljen dan nakon 41. rođendana Kejt Midlton, a i sam Megzit dogodio se uoči datuma njenog rođenja što pojedini ocenjuju kao Harijevu osvetu prema njoj. Tu je i njegov komentar da Megan nije prihvatala njegova porodica zbog stereotipa prema njoj kao "uspešnoj glumici, mešovitog porekla i sa jednim brakom iza sebe".

Mnogo toga je rekao Hari, a i lice Kejt Midlton. Ipak, Kejt je posebno izvrgao ruglu. Deluje čak i da je ljubomoran na nju, jer je napisao da će mu "uzeti brata".  Posebno se fokusirao u knjizi na sukob između Megan i Kejt, koji se čini da je ipak više netrpeljivost dva potpuno različita karaktera.

Ove tračeve o Kejt je izneo Hari:

KEJT JE ODBILA MEGANINE HOMEOPATSKE LEKOVE

Naime, Vilijamu je bilo loše, a Megan je dotrčala sa homeopatskim lekom na bazi origana i kurkume koji ona koristi. Kejt je izričito odbila i rekla da Vilijam nikad ne bi koristio tako neproverene lekove.

KEJT UVEK DOTERANA A MEGAN U ISCEPANIM FARMERKAMA

Na zajedničkoj večeri Kejt se pojavila kao i uvek odmerena i elegantna, a Megan bosa u iscepanim farmerkama.

KEJT ZGROŽENA ŠTO MEGAN POZAJMLJUJE SJAJ ZA USNE

Na prijemu Megan je zaboravila sjaj za usne, pa ga je tražila od Kejt. Njoj je to očigledno bilo jako nehigijenski pa je nevoljno dala sjaj. Megan je istisnula sjaj za usne na prst i nanela, dok je Kejt posmatrala sa grimasom vidno zgrožena.

MEGAN REKLA KEJT DA IMA BEBEĆI MOZAK POSLE TRUDNOĆE

Posle rođenja princa Luija, Kejt nije imala jaku koncentraciju pa je Megan pred svima prokomentarisala da ima bebeći mozak. Kejt se toliko naljutila da je stisla fotelju toliko jako da su joj prsti pobeleli i odbrusila joj je-nismo dovoljno bliske da komentarišeš moj hormonski status!

KEJT ĆE MI UZETI BRATA

Dok Kejt nije postala žena, Hari je o njoj pričao sve najbolje-kako je ljubazna, bezbrižna, obrazovana devojka sa kojom je divno razgovarati o svemu. Međutim kako je postala žena, Hari se okrenuo i postao pomalo ljubomoran na njihov odnos.

MEGANINE ŠALE KEJT NIJE VOLELA

Na vojnoj paradi koja je jako važna za Britance, Kejt je pitala Megan šta misli o njoj, Megan se našalila i rekla da je sve "ŠARENO". Kejt je ućutala. Hari opisuje tu tišinu kao tišinu koja je pretila sve da ih proguta.

SVAĐA OKO HALJINA

Kejt se naljutila na Megan jer nije našla adekvatne haljine za događaj. Govorila je da sve haljine moraju da se poprave kod krojača, ali joj je rekla da sama ode kod krojača koji je čeka kao što svi rade.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.