EVO KAKO DANAS IZGLEDA SESTRA UBIJENE KSENIJE PAJČIN! Bila je dete kada je pevačica umrla, a danas je prava lepotica

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2023, 09:25

EVO KAKO DANAS IZGLEDA SESTRA UBIJENE KSENIJE PAJČIN! Bila je dete kada je pevačica umrla, a danas je prava lepotica

Mlađa sestra Ksenije Pajčin prirodnom lepotom sve obara s nogu.

Mnogi nisu znali da je pokojna Ksenija Pajčin imala i mlađu sestru Miu, koja je imala samo 13 godina kada je pevačica ubijena. Podsetimo, nju je ubio tadašnji momak Filip Kapisoda 2010. godine u njenom stanu na Voždovcu, a potom je ubio sebe. Ona je sa crnogorskim manekenom pre toga bila dve godine u emotivnoj vezi koju je nekoliko puta raskidala.

Smrt Ksenije ni do dana-današnjeg mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisu prežalili, a lepa pevačica i dalje se često spominje u medijima u superlativu. I njena sestra Mia nikad nije prestajala da ističe koliko je bila ponosna na Kseniju.

Објава коју дели Xenia Pajčin (@xeniapajcinofficial)

"Ksenija je bila veoma energična osoba, ona je mogla sve! Imala je jak i čvrst stav, bila je u svom fazonu. Tako buntovna, svoja i jedinstvena plenila je dobrotom i lepotom. Mnogi kažu da veoma ličim na nju. Mnogo sam je volela i divila joj se", rekla je jednom prilikom.

Објава коју дели Ksenija Pajčin (@ksenija_pajcin)

Mia je izrasla u prekrasnu mladu devojku, koja osvaja na prvu, i baš kao i svi njeni vršnjaci, veoma je aktivna na mrežama. Ona je nedavno objavila i fotografije sa letovanja sa prijateljicama, kao i iz provoda, a komplimenti ispod objava samo su se ređali.

Prirodna lepotica malo koga ostavlja ravnodušnim, te ne čudi što mnogi komentarišu da "ne mogu da je se nagledaju".

Објава коју дели M I A (@pajcin_mia)

Inače, Mia je jednom prilikom otkrila i da želi da nastavi sestrinim stopama, bar donekle, tačnije da se oproba u glumačkim vodama i istakla da joj je Ksenija u mnogo toga uzor.

U jednom trenutku, Mia je bila angažovana kao zaštitno lice za brend i već smo je videli u jednoj kolekciji, a njena lepota definitivno je hipnotišuća.

Mia je kao prava urbana devojka savršeno opravdala svoju ulogu, a sličnost sa slavnom sestrom još više je došla do izražaja.

Објава коју дели M I A (@pajcin_mia)

Pajčinova je inače master ekonomista, a ove godine će proslaviti 26. rođendan. Hobiji su joj pevanje, ples i gluma, a u budućnosti bi, kako je istakla jednom prilikom, volela da ima svoj biznis, pa možda čak i modnu liniju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.