Džez podiže libido: Uz ovu muziku imaćete intenzivniji seks

Izvor: B92, 26.Mar.2020, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džez podiže libido: Uz ovu muziku imaćete intenzivniji seks

Ako vodite ljubav uz džez muziku, sa partnerom ćete uživati intenzivnije i emotivnije, tvrde španski psiholozi

Oni poručuju da prijatni i nežni zvuci deluju kao afrodizijak. Prema istraživanju koje su radili, pokazalo se da parovi koji tokom seksa uživaju uz takve melodije imaju u proseku 34 procenta više odnosa od onih kojima je pop-muzika "pratnja".

Psiholozi smatraju da je za sve "kriv" saksofon, čiji prodoran zvuk podiže adrenalin, a samim tim i libido. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Većina osoba najbolje se oseća slušajući muziku u ritmu od 70 do 100 udaraca u minuti, jer je to najbliže otkucajima srca, dok tehno-haus muzika ima između 125 i 128. Hevi-metal uzrokuje ljutnju i depresiju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.