Izvor: B92, 12.Feb.2023, 09:58

Džesika Bil i u 41. godini izgleda savršeno – ali uz određenu cenu FOTO

Glumica Džesika Bil nedavno je obradovala fanove jednom sportskom fotografijom.

Naime, 40-godišnja Džesika je iskoristial društvene mreže, kako bi sa mnogobrojnim fanovima podelila svoju fotografiju u sportskom izdanju.

Kako se vidi iz priloženog materijala, glumica izgleda bolje nego ikad, a crni top i helanke za jogu su dodatno naglasili liniju trbušnjaka. I u 41. godini života izgleda savršeno, međutim, njen izgled ima cenu.



A >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koja je cena?


Pa, Džesika je u jednom intervjuu za strane medije istakla da ne praktikuje dijete, ali ima restrikcija kad su pojedine namirnice u pitanju. Primera radi, trudi se da mlečne proizvode, ali i proizvode od belog brašna izbegava u širokom luku, jer, kaže ona, ih teško vari.

Zahvaljujući ovom metodu, njen digestivni sistem normalno funkcioniše, a količina energije koju dobija od ostalih namirnica dovoljna je da pregura radni dan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.