Džesika Alba zaigrala sa ćerkom pred kamerom: Pratioci pomislili da joj je sestra VIDEO

Izvor: B92, 07.Apr.2020, 12:52

Džesika Alba zaigrala sa ćerkom pred kamerom: Pratioci pomislili da joj je sestra VIDEO

Mnoge zvezde su se u izolaciji okrenule društvenim mrežama, a među njima je i glumica Džesika Alba.

Ona je zaigrala sa svojom ćerkom Onor (11), a ljude je zaprepastilo koliko liče. I ne samo to, razlika u godinama kao da ne postoji.

Mama i ćerka veselo đuskaju uz hit Funky Town i odlično se zabavljaju u kućnoj teretani, ali ljudima je najviše upalo u oči to koliko liče.

"Onor bi mogla da prođe kao tvoja mlađa sestra", "To ti je čerka? Mislila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam da ste sestre", "Doslovno izgledaš kao njena starija sestra", oduševljeno su komentarisali pratioci holivudske glumice iako nekima nije promakla ni njena vitka linija, posebno trbušni mišići koji se jasno ocrtavaju.

Alba je objavila i video s osmogodišnjom ćerkom Hevn koja ima crte lica na oca Keša Vorena.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.