Dženifer razočarala slavnog glumca: BILO JE NEPRIJATNO LJUBITI SE SA NJOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 20:07

Dženifer razočarala slavnog glumca: "BILO JE NEPRIJATNO LJUBITI SE SA NJOM"

- Ne znam zaista kako se i jedan muškarac može ljubiti sa njom, bilo je bolno - opisao je glumac svoje iskustvo ljubljenja sa miljenicom Amerike.

U dugogodišnjoj glumačkoj karijeri, poslovno, ali i privatno, 51-godišnja zvezda hit serije "Prijatelji", ljubila je razne muškarce, a zasigurno najupečatljiviji bili su njeni bivši, 56-godišnji Brad Pit i 49-godišnji Džastin Tiru. Međutim, nisu svi muškarci uživali u njenim poljupcima, a jedan sa kojim je na malim ekranima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razmenjivala nežnosti toliko je ostao razočaran da ljubljenje sa njom opisuje rečju "bolno".

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Dženifer se tokom godina pojavljivala u raznim televizijskim i filmskim projektima, a jedna od hit serija u kojima je takođe imala svoju minutažu je i komedija situacije "Televizijska posla" koja se emitovala od 2006. do 2013. godine. Jednu od glavnih uloga imao je 62-godišnji Alek Boldvin, a upravo se on požalio na scenu u kojoj se ljubio sa 51-godišnjakinjom.

- Ne znam zaista kako se i jedan muškarac može ljubiti s njom, bilo je bolno - opisao je glumac svoje iskustvo ljubljenja sa miljenicom Amerike. Iako je moguće da se 62-godišnjak samo šalio prilikom opisivanja strastvene scene sa Dženifer, glumica je zbog svojih poruka - koji uključuju ispijanje kafe i pušenje cigareta - već neko vreme na glasu kao neko ko nije najpoželjniji za ljubljenje.

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.