Dženifer Aniston za nekoliko sati skupila više od 2 miliona lajkova FOTO

Izvor: B92, 27.Nov.2020, 10:45

Dženifer Aniston za nekoliko sati skupila više od 2 miliona lajkova FOTO

Dženifer Aniston, omiljena glumica koja se proslavila ulogom u kultnoj seriji "Prijatelji" na društvenim mrežama nije preterano aktivna, ali zato svaka njena objava uvek izazove ogromno interesovanje.

Popularna glumica koja je svetsku slavu stekla kao simpatična Rejčel Grin iz "Prijatelja" dugo je oklevala dok nije otvorila svoj Instagram profil gde ima brojne fanove.

Dženifer Aniston tako danas može da se pohvali ss neverovatnih 35.7 miliona obožavatelja. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Svaka objava Dženifer Aniston izaziva ogromno interesovanje njenih vernih fanova, pa je neodoljiva serija fotografija sa njenim psom, za samo nekoliko sati skupila više od 2 miliona lajkova.

Džen je pozirala u društvu svog preslatkog ljubimca Lorda Česterfilda poručivši svima kako su vrlo zahvalni.

Aniston je ovom porukom obeležila Dan zahvalnosti koji se sada slavio u drugačijim uslovima zbog globalne pandemije.

Omiljena glumica je poznata po tome što zagovara zdrav život koji i sama vodi, a njen izgled je itekako najbolji dokaz te njene predanosti. U svojoj novoj kampanji, snimljenoj za marku proteina koje i sama konzumira, glumica je pokazala neveroatnu figuru koja je sve ostavila bez daha.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.