Dženifer Aniston je jedna od NAJZGODNIJIH glumica: Ima 52. godine, a liniju ODRŽAVA uz pomoć ove 3 namirnice

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 11:46

Dženifer Aniston je jedna od NAJZGODNIJIH glumica: Ima 52. godine, a liniju ODRŽAVA uz pomoć ove 3 namirnice

Ona se ničega ne odriče!

Dženifer Aniston je glumica koju obožavaju ljubitelji serija i komedija, a za njenim zategnutim telom uzdišu muškarci širom sveta iako ima 52 godine!

Mnoge poznate lepotice, mlađe od Dženifer, mogle bi da joj pozavide na liniji a popularna Rejčel iz "Prijatelja" je sada otkrila veliku izmenu koju je napravila u ishrani.

Godinama je Dženifer, koja voli da vežba jogu i boks, unosila samo namirnice siromašne ugljenim hidratima. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hleb je praktično bio "zabranjen" u njenoj dijeti, a unosila je nemasne proteine, salate i voće i povrće.

A post shared by Interview Magazine (@interviewmag)

Međutim, nedavno je za magazin "Pipl" otkrila da ponovo jede hleb i testenine.

- Godinama nisam jela ugljene hidrate, i konačno sam sebi dala oduška. Dozvolila sam sebi da pojedem sendvič ili tanjir testenine. Svi se "boje" korpe sa hlebom u restoranu, ali ja je se više ne bojim, sve može da se jede ako imamo meru - rekla je ona.

A post shared by @flawlessjenaniston

Anistonovu ćete retko videti bez flašice vode u ruci, ali to nije samo zato što je reklamira, već zato što zaista pije najmanje tri litra vode dnevno i kaže da delom i tome duguje zategnute mišiće i sveži izgled kože.

Jedan od njenih trenera otkrio je i šta Dženifer jede, tri namirnice su obavezne!

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

- Preporučio sam joj da unosi više proteina, zelenog lisnatog povrća, kao i voća i povrća koje je jarkih boja. Svakog dana, osim toga, unosi belanca, avokado i sveže salate - rekao je njen trener Lejon Azubuike.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.