Dvadeset godina nije glumila zbog porodice i retko kad priča o deci; sada je imala razlog za slavlje

Izvor: B92, 30.Nov.2022, 15:00

Dvadeset godina nije glumila zbog porodice i retko kad priča o deci; sada je imala razlog za slavlje

Slavna glumica Džulija Roberts retko kad objavljuje porodične fotografije, a sada je imala dobar razlog da napravi izuzetak od tog pravila.

Naime, njeni blizanci - ćerka Hejzel i sin Finius postali su punoletni, odnosno, nedavno su napunili 18 godina, a ponosna mama je radosnu vesto objavila na Instagramu.

"18. Volim vas", napisala je uz emotivnu fotografiju svoje dece još dok su bila mala.

Podsetimo, Džulija je dvoje najstarije dece dobila u braku s Denijem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Moderom, 2004. godine. Tri godine kasnije stigao je i sin Henri. Robertsova i njen 53-godišnji partner oduvek su porodične trenutke krili od očiju javnost, a o životu van filmskog platna retko kad pričaju.

Trebalo bi napomenuti da je Robertsova uzela 20-godišnju pauzu od glume kako bi se posvetila porodici i deci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.