Dva u jedan – uspešna fudbalerka i najlepša žena: Znači mi kada mi mama kaže da je ponosna

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 19:12

Dva u jedan – uspešna fudbalerka i najlepša žena: "Znači mi kada mi mama kaže da je ponosna"

Ališa Leman (24) stekla je veliku popularnost među ženama, ali i muškarcima i sve to zbog profesionalne karijere fudbalerke.

Iako ovu mladu damu krasi neverovatni talenat za sport, ne bi trebalo izostaviti ni njenu prirodnu lepotu zbog koje je još više u centru pažnje javnosti.

Ališa trnutno igra za ženski fudbalski klub Aston Vila, a za strane medije je ispričala svoj životnu priču - ona počinje u malom selu u Švajcarskoj.

"Kao deca smo igrali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << fudbal na ulici, a kada bi naišao automobil vikali bismo i pomerali se. Iako je sada drugačije, takve stvari mi pomažu da ostanem na zemlji", rekla je Ališa za "Skaj Sport", te dodala da se rado vraća svom selu. Posebno je raduju njeni konji i psi, jer joj bude lepa sećanja iz detinjstva.

"Mnogo toga se promenilo u ženskom fudbalu, sada nas prihvataju, podržavaju, dolaze da nas gledaju. Igram u Engleskoj, živim svoj san, a najviše mi znači kada mi mama kaže da je ponosna na mene", poručila je Ališa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.