Dva hormona zadužena za vitku liniju: Evo kako da smršate bez gladovanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 06:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva hormona zadužena za vitku liniju: Evo kako da smršate bez gladovanja

Ovo se krije...

Hormoni koji utiču na glad, odnsono sitost su grelin i leptin. Kada je nivo leptina nizak, javlja se logično glad. Otuda kreće čitava misterija mršavljenja tj. vitke linije.

Dakle, kada uspostavimo hormonsku ravnotežu, dobijamo želejni rezultat. Nećemo vam pričati o zdravim namirnicama, posebnim režimima i dijetama kao ni o strogim pravilima ishrane, jer ovde je reč o psihološkom momentu u odnosu prema hrani.

Ukoliko hranu počnete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da doživlajvate kao neophodan izvor energije, a ne kao zadovoljstvo. Ovde smo vam otkrili čitavu tajnu i mudrost, a verujte da zbog profita, propagiraju se instant rešenja, suplementi, napici, dijete...

Poenta je jesti kada osetite istinsku glad, a ne kada vam dosada ili stres to određuju.

Takođe, važno je da istu količinu unetih kalorija saggorite vežbama. Ukoliko se dugoročno budete držali ovog jednostavnog "programa", ne samo d aćete biti vitki, već i zdravi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.