Dva dana je molila sina da pokupi igračke, a onda ga je KAZNILA na SUROV način! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 14:21

Dva dana je molila sina da pokupi igračke, a onda ga je KAZNILA na SUROV način! (VIDEO)

Mnogi ne bi ovako postupili...

Društvena mreža TikTok okuplja ljude raznih profila, a između ostalih i roditelje koji svakodnevno dele svoja iskustva sa decom.

Tako je jedna mama otkrila način na koji je kaznila sina, jer dva dana nije želeo da skloni igračke, već je u potpunosti ignorisao haos.

- Neću vaspitavati dečaka koji ne poštuje žene. Čišćenje nije posao majke ili supruge - ako ste napravili nered, počistite za sobom - kaže majka i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dodaje:

- Naravno da mi je bilo žao kad sam videla njegov izraz lica kada je shvatio šta sam uradila, ali ne želim da se tako ponaša i morao je da nauči lekciju - objasnila je žena.

Reakcije na koje je naišla su razne. Bilo je onih koji su joj čestitali na snazi da uradi tako nešto za dobrobit deteta, dok su drugi smatrali da je ipak bila previše surova.

Međutim, mama nije otkrila da li je igračke zaista i bacila ili ih je samo sklonila negde, dok se sinčić ne pokaje za svoj nemar.

Evo kako je to izgledalo:

I hated seeing the look on his face when he seen his room. It hurt me just as much but my babies will not be disrespectful #parenting #fyp #foryoupage

♬ original sound - Tabatha Marie

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.