Duge noge i GRUDI ISPADAJU iz kućne haljine! Hajdi Klum puni 50 GODINA, a izgleda kao da ima duplo manje

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 10:33

Duge noge i GRUDI ISPADAJU iz kućne haljine! Hajdi Klum puni 50 GODINA, a izgleda kao da ima duplo manje

Ova namirnica je deo njene svakodnevne detoksikacije!

Manekenka Hajdi Klum jedna je od najtraženijih na svetu, a o njenim fizičkim atributima, izlišno je i govoriti. Hajdi je oduvek izgledala besprekorno, a budući da uskoro puni 50. godina, može se reći i da izgleda dosta mlađe.

Klum je nekoliko puta istakla da nikada nije imala problema sa kilogramima, ali i da dozvoli sebi da se opusti sa slatkišima. Jednom prilikom je otkrila da je tajna njenog vitkog tela, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << limunada, ceđeni sok limuna uz dosta vode, a izbegava gaziranha pića, alkohol, hleb i testenine.

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Hajdi za mesec dana puni 50. godina, a u susret ovom događaju, objavila je fotografiju na kojoj je pozirala samo ogrnuta kućnom haljinom, ističući duge vitke noge i grudi koje se naziru ispod tkanine.

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.