Dua Lipa drastično promenila izgled – sad je još vatrenija FOTO

Izvor: B92, 19.Nov.2023, 10:30

Dua Lipa drastično promenila izgled – sad je još vatrenija FOTO

Pevačica Dua Lipa nedavno je prisustvovala doodeli nagrada časopisa "Variety" za 2023. godinu, gde je pokazala neverovatnu transformaciju izgleda.

Nagrade se dodeljuju ženama iz različitih sfera umetnosti koje su svojim angažmanom unapredili zajednicu.

Jedna od prisutnih na ovom događaju bila je i Dua Lipak koja je pokazala drastičnu transformaciju izgleda. Preciznije rečeno, britanska pevačica, albanskih korena pokazala je novu frizuru, odnono, kako se vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa fotografija, prešla je u red vatrenih.

Svoje tamne pramenove zamenila je jarkom crvenom bojom, a da bi naglasila tu promenu, Lipa je za dodelu nagrada odabrala crvenu toaletu koja savršeno pristaje njenom novom imidžu.

Celokupno izdanje upotpunila je jednostavnom šminkom u tzv. "nude" tonovima i malom torbicom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.