Drastično podmlađuju: Dve frizure sa kojima žene preko 50 izgledaju fatalno FOTO

Izvor: B92, 14.Jan.2024, 14:43

Drastično podmlađuju: Dve frizure sa kojima žene preko 50 izgledaju fatalno FOTO

Ništa ne utiče tako snažno na celokupni izgled kao frizura. Nije bitno jeste li se našminkali i kako ste se obukli – dobra frizura koja pristaje vašem obliku lica, a pritom prati trend, ali i godine, ima prednost i "spasonosna je stvar".

S druge strane, ni najbolja šminka i najskuplja garderoba ne mogu popraviti utisak ako vam je frizura loša, kosa prljava ili loše isfenirana.

Osim što će trenutno popraviti celokupni izgled, dobro odabrana frizura može vas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i podmladiti, što je jedan od najboljih trikova za vizualno podmlađivanje u pedesetima.

Ako ne volite dugu kosu ili jednostavno preferirate kraću zbog praktičnosti i lakšeg održavanja, idealna frizura za vas je dugi bob kakav voli glumica Kejt Blanšet.

54-godišnja Kejt voli da svoju kosu oblikuje u meke talase čime postiže mlađi, ali i vrlo glamurozan izgled.

Ako pak preferirate dugu kosu, imamo rešenje i za vas – stepenastu frizuru s kratkim šiškama na čelu, koja daje volumen i momentalno briše godine.

Latino diva Dženifer Lopez (54) obožava ovu frizuru, a ne čudi što joj se svako malo vraća kad god se želi vizualno da se podmladi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.