Dragi moj, ne mogu da te gledam

Izvor: NaDlanu.com, 21.Sep.2012, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragi moj, ne mogu da te gledam

Šta sve žene neće pretrpeti zarad ljubavi. Slip kupaće gaće, pa preuske pantalone, pa čarape i sandale, zaista je širok spisak odevnih predmeta, koje bi trebalo da izbegavate ako želite da ostavite utisak na žene.

Prema nekim podacima, u nastojanju da što više utiču na izbor odeće svojih partnera, oko 40 odsto Britanki priznaje da partneru kupuje odeću.Praksa popravljanja partnerovog stila ima i stručan naziv "Viktorijin efekt", u čast Viktorije Bekam, koja je svoga supruga >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Davida uspela da preobrazi u ikonu stila.Skoro 23 odsto od 2.500 ispitanih žena priznalo je da tajno baca neželjenu odeću iz partnerovog ormara.Žene navode da na svojoj jačoj polovini ne mogu da nikako gledaju "čarape i sandale", slip kupaće gaće, uske farmerke, pantalone previsokog struka, majica na bratele, trenerka i mokasine, kravata upasana u kaiš ...

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.