Drage dame – ovih 9 činjenica morate uvek imati na umu!

Izvor: Savršena.com, 20.Jul.2016, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drage dame – ovih 9 činjenica morate uvek imati na umu!

Osvanuo je još jedan dan u kom te verovatno čeka gomila obaveza. Neke od stvari koje su pred tobom nisu lake, neke su manje lepe, ali svakome je dato onoliko koliko može da izdrži, pa tako i tebi. Zato upamti ovih 9 stvari i nek ti one budu vodič kroz današnji i svaki drugi dan.
Pokazati emocije je znak snage, a ne slabosti. Ne trudi se da zadobiješ pažnju drugih, nego poštovanje. Ono duže traje. Čak i najsređenija žena pored koje prođeš danas probudila se raščupana i nenašminkana. Dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << si vredna da nikome ne budeš osoba koju će pozvati tek kad mu svi drugi planovi propadnu. Na svaku ženu koja mrzi to što ima ožiljak od carskog reza dolazi po jedna koja žali što ga nema. Uvek veruj svojim instinktima. Svi mi imamo tu jednu prijateljicu koja deluje kao da joj sve u životu ide lako i da ima sve. Neko čak i tebe vidi tako. Nije bitno kolika je kuća i da li je raspremljena nego koliko se smeha iz nje čuje. Kada ti neko kaže da si predivna, poveruj mu. Jer zaista jesi. Izvor: Power of Positivity

Nastavak na Savršena.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.