Draga, iz ovoga se NEĆEŠ IZVUĆI: Ovako se završila LJUBAVNA PRIČA Liama Nisona i Nataše, ispunio joj je NEMOGUĆE OBEĆANJE teškog srca

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 12:14

"Draga, iz ovoga se NEĆEŠ IZVUĆI": Ovako se završila LJUBAVNA PRIČA Liama Nisona i Nataše, ispunio joj je NEMOGUĆE OBEĆANJE teškog srca

Iako su mnogi mislili da neće "izvući utikač", on je uradio i više od toga uz obrazloženje da bi i ona želela to

Život Lijama Nisona dobio je potpuni i nepovratni preokret kada je ostao bez najvažnije osobe u svom životu.

Budući da mu je žena preminula, odlučio je da prihvati samački život i sam odgaja svoju decu. Ali ti posljednji trenuci s Natašom nisu bili nimalo laki, jer je glumac morao doneti tešku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odluku.

Nesreća koja mu je promenila život

Lijam Nison i njegova pokojna žena, Nataša Ričardson, bili su savršen par. Upoznali su se i zaljubili dok su radili zajedno, a to je bila ljubav na prvi pogled. Sve je izgledalo savršeno, ali život je za njih imao drugačije planove.

Tokom odmora u Kvebeku u Kanadi dogodila se nesreća, kada je Nataša doživela strašnu povredu na skijanju koja je uzrokovala traumatično nagnječenje mozga. Bio je to razarajući preokret koji im je zauvek promenio živote.

Međutim, Nataša nije pridavala svemu tome mnogo značaja, pa je nakon nesreće pozvala svog supruga i mirnim glasom mu rekla: "Dragi, pala sam".

I pored toga što je situacija sa padom ubrzano poprimala ozbiljan tok i pojavile su se promene u zdravlju, Nataša nije želela da potraži medicinsku pomoć, verovatno se nadajući da je to bio samo manji incident.

Međutim, pad je imao mnogo gori uticaj nego što je mislila i tri sata kasnije odvezli su je u bolnicu. Ishod je bila fatalna povreda mozga, i nažalost, bilo je vrlo malo stvari koje su se mogle učiniti da joj se pomogne.

Bio je to neverovatno potresan trenutak za Liama. Kada je dobio vest o Natašinom stanju u bolnici, požurio je do nje, pun nade i teskobe, ali nažalost, morao se suočiti s razarajućom istinom da je moždano mrtva.

Ostao je veran obećanju koje su dali jedno drugome

Iako su šanse da to preživi bile male, Nison je stalno govorio Nataši da će je odvesti kući, kako bi se nezini prijatelji i porodica mogli oprostiti sa njom u privatnosti i miru.

Natašina posljednja želja bila je nešto oko čega su se oboje ranije složili. Imali su dogovor da će, ako bilo koji od njih završi u vegetativnom stanju, drugi "povući utikač" umesto da pati.

Priseća se potresnih reči doktora: - Rečeno mi je da joj je mozak mrtav. Ali očito, bila je na aparatima i slično. Nije bilo ništa drugo nego reći zbogom tada. Otišao sam do nje i rekao joj da je volim.

Rekao sam joj: ‘Dušo, nećeš se izvući iz ovoga. Udarila si glavom. Ne znam čuješ li me, ali to je ono što se dogodilo.'

To je bila najteža stvar koju je ikada morao učiniti, ali uradio je to kako bi joj ispunio poslednju želju. Ali Liam je učinio više od ispunjenja njihovog obećanja; donirao je Natašino srce, bubreg i jetru, znajući da bi je usrećilo da zna da je pomogla drugima i spasila im život.

Nison je bio potpuno slomljen iznenadnim gubitkom supruge, a ta rana je i sada sveža. Ali on trudi da održi sećanje na nju živim, tako da nikada ne dopušta da prođe ni dan, a da se ne pristi i pomene suprugu.

Žalim za njom, posećujem njen grob vrlo redovno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.