Dotakla sam DNO Bolna ispovest Dženifer Lopez o nasilnoj vezi: NE ŽELIM OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 11:18

''Dotakla sam DNO'' Bolna ispovest Dženifer Lopez o nasilnoj vezi: ''NE ŽELIM OVO''

Sve je drugačije iza zatvorenih vrata.

Iako je na muzičkoj sceni ostvarila monumentalan uspeh, kao i na velikom platnu - Dženifer Lopez je u ljubavi imala malo manje sreće.

Naime, pre upoznavanja Bena Afleka legendarna pevačica je imala veći broj neuspelih veza iza nje, od kojih je neke čak opisala kao nasilne i iscrpljujuće veze, iz kojih je jedva izašla.

Dženifer se otvorila povodom licemernih ljudi i bivših partnera u njenom životu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji bi joj rekli da je vole, a zatim bi se ponašali sasvim suprotno - ostavljajući je zbunjenu i, po njenim rečima, kao da ''gleda kroz maglu''.

- Morate da dotaknete dno gde se nalazite u situacijama koje su toliko neprijatne i tako bolne da konačno kažete: "Ne želim ovo više - rekla je.

Ona nije otkrila identitet partnera koji ju je zlostavljao u prošlosti, samo činjenicu da je takvih veza bilo. Međutim, preokret u njenom razmišljanju, i životu generalno, se desio kada je terapeut pitao kako bi tretirala istu situaciju da joj ćerka nađe na njenom mestu, na šta je Dženifer odgovorila:

- Bilo bi tako jasno. Rekla bih joj da se gubi odatle i da se nikada ne osvrće, ali za mene je to bilo tako zamućeno i komplikovano - rekla je, a zatim je dodala:

- Biti tako bačen i manipulisan nije zabavno. Mislim, nikada nisam bila u vezi u kojoj sam dobila batine, hvala Bogu, ali definitivno sam bila zlostavljana i preživela sam još par drugih neprijatnih stvari. Grubosti. Nepoštovanje. - objasnila je Lopez.

Konačno, nakon par neuspelih brakova, Dženifer je sreću pronašla kraj poznatog glumca, Bena Afleka, sa kojim se oseća bezbednije nego ikad, što se može videti po njihovom ponašanju u javnosti gde su neretko viđeni kako razmenjuju nežnosti.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.