Doneo joj DORUČAK U KREVET: Elena Karić više NE KRIJE ljubav sa ovim POZNATIM muškarcem, obasipa je pažnjom

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 17:06

Doneo joj DORUČAK U KREVET: Elena Karić više NE KRIJE ljubav sa ovim POZNATIM muškarcem, obasipa je pažnjom

Romantično...

Dizajnerka Elena Karić prošle zime se razvela od biznismena Jugoslava Karića, a nakon toga se sprkulisalo da je u vezi sa fotografom Dušanom Reljinim, a to je sada i potvrđeno.

Naime, Elena se nakon razvoda posvetila izgradnji svog novog doma, kuće na Kosmaju, koju je nakon razvoda počela da gradi na imanju koje je slučano pronašla dok je živela u kući koju je delila sa Jugoslavom. Ipak, druženje sa Reljinim nije izostalo, a preraslo je u ljubav.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Poznati fotograf iza sebe ima veoma uspešnu karijeru, ali i brak i troje dece.

A post shared by Eʅҽɳα Kαɾαɱαɳ (@elenakaraman.essenceofliving)

A post shared by 𝙳𝚞𝚜𝚊𝚗 𝚁𝚎𝚕𝚓𝚒𝚗 (@dusanreljin)

Dušan Reljin je Beograđanin sa norveškim državljanstvom i stalnom adresom u Njujorku. Njegovo ime dobro je poznato u krugovima svetske javne scene, jer je sarađivao sa prestižnim magazinima i brojnim svetskim zvezdama, poput Mišel Fajfer, Džesike Čejsten, Robeta del Nadža iz sastava "Masiv atak", Harvija Kajtela, Vilijama Defoa, Eve Longorije, Kim Kardašijan Vest, Džastina Bibera, Igija Popa, Šarliz Teron, Kejt Mos, Džulijan Mur, Marine Abramović...

Da ljubav cveta dizajnerka i fotograf više ne kriju ni na Instagramu, a Elena je jutros na Instagramu podelila prizor iz spavaće sobe gde se vidi kako uživa u doručku koji joj je Reljin pripremio, a ni ruža nije izostala.

- Zaista, veoma dobro jutro - napisala je u opisu fotografije na kojoj je u krevetu sa doručkom koji se sastoji od sirovih lešnika i napitka koji liči na kafu u krilima, a tagovala je i fotografa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.