Dolazi nam PERIOD ZALJUBLJIVANJA - 11. APRILA Venera ulazi u Blizance, a evo kako će uticati na svaki znak

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 16:30

Dolazi nam PERIOD ZALJUBLJIVANJA - 11. APRILA Venera ulazi u Blizance, a evo kako će uticati na svaki znak

Pročitajte detaljnu prognozu za vaš znak.

Venera će biti u Blizancima od 11. aprila do 7. maja, što će nam dati skoro mesec dana da iskoristimo ovu novu i mladalačku energiju. Tokom boravka u Blizancima, Venera planeta ljubavi će napraviti nekoliko harmoničnih aspekata koji će na svačiji ljubavni život delovati povoljno.

Kako je Blizanac vazdušni znak, tokom ovog perioda naglasak će biti na komunikaciji i mentalnom stimulisanju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << . Vreme je da se posvetite partneru na dubljem nivou, ili preispitate svoje želje vezane za ljubav.

Ovako će Venera u Blizancima uticati na svaki znak:

Da li je neko rekao ljubavna pisma? Sa Venerom koja se kreće kroz znak Blizanaca i tranzitira vašim poljem komunikacije, još je jači naglasak na mentalnoj povezanosti. Ako ste u vezi, možda žudite za više razgovora sa svojim partnerom. Ova energija zahteva da se izrazite, zato se nemojte plašiti da delite sve što vam leži na srcu. Ako ste slobodni i spremni da se družite, ovo je sjajan trenutak za sastanak!

Dok Venera luta kroz Blizance, možda ćete se zateći da dublje razmišljate o svojim vrednostima i samopoštovanju. Ako ste u prošlosti prećutali nešto i stvorili nesuglasice sa partnerom, ovo je znak da nađete kompromis. Kada se zalažete za svoje vrednosti, dublje se zaljubljujete u sebe. Ovo je vreme kada treba jasno da govorite o svojim potrebama.

Možda još uvek nije sezona Blizanaca, ali sve oči su uprte u vas kada Venera pređe u znak Blizanaca! Ako ste slobodni, možda će vam biti lakše da okrenete glavu na nove prilike, ali sada nije vreme da prigušite svoj sjaj. Usredsredite se na svoje potrebe i uverite se da dobijate pažnju i energiju koju zaslužujete.

Čistite stare rane iz prošlosti, a dok se Venera kreće kroz Blizance, žudite da se zatvorite u sebe i preispitate prošle događaje. Ovaj period može označavati kraj nezdravih obrazaca iz prethodnih veza, ili potrebu da imate više vremena za sebe. Ako ste u vezi, ova energija može tražiti od vas da pronađete duhovnu vezu sa svojim partnerom. Sve u svemu, ovo je moćan period da se prepustite i izlečite, a provođenje vremena sa svojom podsvesti je ključno.

Venera u Blizancima vas podseća da je partnerski odnos jako važan. Vaša prijateljstva i društveni krug bi vas mogli odvesti pravo u zagrljaj vašoj srodnoj duši! Tehnologija i inovacije su takođe teme koje se pojavljuju, a ukoliko ste u prošlosti bili protiv upoznavanja preko društvenih mreža - sada je vreme da se oslobodite starih strahova. Pokušaj nečeg novog i otklanjanje starih obrazaca biće nagrađeno.

Možda ćete doživeti prijatne trenutke u svojoj karijeri, a to bi moglo doći u vaš život u obliku posebne osobe. Vaš rad takođe doprinosi povećanom osećaju sopstvene vrednosti, što će rezultirati povećanom samopouzdanju. Nećete proći neopaženo.

Dok se Venera kreće kroz Blizance, shvatićete da razmišljate o široj slici. Kako izgleda vaš život sa partnerom iz snova? Ako se trenutno nalazite u vezi, ovo je vreme da se upustite u rizik i avanturu. Ovo bi moglo označavati isprobavanje nečeg novog u spavaćoj sobi ili planiranje zajedničkih aktivnosti. Razmena znanja vam takođe donosi velika uzbuđenja u ovom trenutku, zato prihvatite noći kada do kasno budni razgovarate sa partnerom o smislu života.

Dok Venera boravi u Blizancima, vi priželjkujete intimnost. Vaš intimni život će uskoro dobiti veliki kosmički podsticaj, a takođe vam se ispunjava želja za doživljavanjem sirovih emocija. Možda ćete se konačno osećati dovoljno bezbedno da sa posebnom osobom podelite svoje strahove i boli iz prošlosti. Vaša hrabrost da podelite ove intimne detalje ojačaće sve veze koje koje imate. Ako ste u partnerskom odnosu, ovo je vreme da dublje zavirite u unutrašnji svet vašeg partnera i čujete njegove erotske želje.

Za vas nema problema dok se Venera kreće kroz Blizance. Strelčevi koji su u vezama će doživeti dodatnu harmoniju sa svojim partnerima, čineći ovaj period idealnim za jačanje veze. Strelčevi koji su sami imaće podršku Venere koja tranzitira njihovim sedmim poljem, prirodnim poljem veze i braka, čineći ovo vreme idealnim za pronalazak partnera.

Žudite za malo više praktičnosti u vezama, a Venera u Blizancima vas podseća da rutina može biti i te kako erotična. Pronalaženje ravnoteže u partnerstvu može biti lekovito u ovom trenutku. Ako ste slobodni, možda ćete pronaći ljubav na neočekivanom mestu kao što je radno mesto, teretana ili čak prodavnica.

Dok se Venera kreće kroz Blizance, za Vodolije kreće vreme radosti. Ako ste u vezi, sada je odličan period da planirate dodatne zajedničke trenutke. Ako je moguće, uvedite u vašu rutinu neke kreativne aktivnosti ili zajedničke hobije. Ako tražite ljubav, zabavljanje može biti glavna tema vašeg života tokom ovog perioda.

Ranjivost vas uvek uzbuđuje, a dok Venera boravi u Blizancima, podsetiće vas da žudite za dubinom u odnosima. Želite da uronite u duboke krajeve psihe svog partnera i dublje spoznate njihovu dušu. Venerino putovanje kroz znak Blizanaca pokreće teme sigurnosti, kao i pitanja u vezi sa porodicom. Ako se sa nekim zabavljate, ovo može biti idealan trenutak da predstavite svog partnera članovima porodice ili razmislite o zajedničkom životu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.