Doktori upozorili sve žene iznad 25 godina: Botoks ne možete da uradite na jajnicima

Izvor: B92, 09.Avg.2016, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doktori upozorili sve žene iznad 25 godina: Botoks ne možete da uradite na jajnicima

Za sve žene koje žele da budu mame!

Nov trend sve kasnijeg rađanja dece zahvatio je ceo svet. Tu nema greške. Žene jure za karijerom, a rađanje ostavljaju godinama kada se približe četrdesetoj. Mnogima uspeva, pa što ne bi i meni? Na kraju krajeva, danas postoje i mnogi drugi načini koji vam pomažu da zatrudnite. Veštačka oplodnja, vantelesna…

Elem, ako ipak želite da ispoštujete majku prirodu, morate da znate da biološki sat počinje da nam otkucava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kada napunimo 25 godina.

Tim povodom, oglasila je engleska doktorka Džilijan Lokvud direktorka klinke za lečenje neplodnosti iz Velike Britanije. Evo šta ona ima da poruči svim ženama koje su prešle 25. Godinu:

"Problem sa današnjim društvom je taj da su devojke koje su prešle 25. godinu spolja sjajne, uglancane i mladolike, ali njihovi jajnici tačno znaju koliko su stari. Njih ne možemo da prevarimo. Uostalom, i sama često kažem pacijentkinjama: "Botoks možeš da uradiš na licu, ali na jajnicima ne”.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.