Dok ne POTROŠE 1800 EVRA na mene, NE SPAVAM s muškarcima - Žena iznela teoriju, a kaže da je ovo ključ za dugu i uspešnu vezu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2023, 21:32

Dok ne POTROŠE 1800 EVRA na mene, NE SPAVAM s muškarcima - Žena iznela teoriju, a kaže da je ovo ključ za dugu i uspešnu vezu

Žene je mučilo i pitanje kada je pravo vreme, nakon koliko viđanja da se stupi u intimni odnos.

Pitanje koje muči mnoge žene na početku zabavljanja je koliko čekati do prvog intimnog odnosa sa novim partnerom. Teško je dati pravi odgovor na ovo pitanje, budući da ne postoji idealno rešenje.

Zbog čega je ovo problem?

Ne zato što bi trebalo da budu 'dame', već zbog neprijatnog sindroma nakon seksa kod muškaraca - 'post >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nut sindrome' (PNS), koji podrazumeva muško iskustvo neke vrste krivice nakon vrhunca, pre svega zbog načina na koji je postigao orgazam.

Ovaj osećaj može biti rezultat afere, gledanja pornografije ili veze sa nekim prema kome zaista nemate iskrena osećanja.

Shvatiš da si pogrešio, pogotovo ako te žena zaista voli, a ona ne, i pomisliš kako si pogrešio i onda se osećaš 'zastrašujuće' - iskren je američki voditelj i komentator Džo Rogan. objašnjava ovaj osećaj.

Nova teorija

Zato, kao žena, nemojte prerano skakati u krevet sa momkom samo da bi on obavio posao, iskusio ovaj sindrom i onda se osećao užasno, upozorava Jana Hocking, australijska autorka i stručnjakinja za odnose.

- Iskreno mislim da nema ništa brutalnije od ignorisanja posle seksa. Ponižavajuće. Kada sam čula potpuno novu teoriju o tome koliko dugo treba da čekate pre seksa, bila sam u vezi, kaže ona.

Koliko dugo čekati pre seksa sa novim partnerom?

Otkrila je, kaže, fantastičnu teoriju o tome koliko treba čekati do prvog seksa kada je tokom putovanja slušala odličan podkast pod nazivom 'Tink'.

- Pričalo se šta ne treba tolerisati kada je zabavljanje u pitanju i voditeljka je slučajno napomenula da je njena prijateljica odlučila da ne spava sa momkom dok ne potroši najmanje 1800 evra na sastanke sa njom. Odluku više ne zasnivamo na vremenu, odnosno na 3 do 5 datuma, sada je baziramo na gotovini, novcu. Tačnije, 1863 evra! - ističe Jana.

Slušajući diskusiju, u početku se osećala pomalo besno.

- Trošenje toliko novca na izlaske pre seksa delovalo je malo ekstremno, u početku. Onda sam pustila misli da mi odlutaju do nekoliko muškaraca sa kojima sam uskočila u krevet nakon tri do pet sastanaka, i pomislila sam: 'Pa, da živim po toj teoriji, verovatno bih mogla da izbegnem nekoliko grešaka', kaže ona.

Kako funkcioniše teorija?

Prvi razlog zašto joj se ovo novo pravilo sve više dopada je taj što ako je momak spreman da ide na dovoljno sastanaka da plati toliko iz svog džepa, postoji velika šansa da mu se zaista sviđaš.

- Mislim, ako libido može da izdrži toliko, onda momak vredi - istakla je Jana.

Drugi, i po njenom mišljenju, najvažniji razlog što joj se dopada ovo pravilo, jeste to što možete da provedete toliko vremena zajedno bez ometanja golotinje, što bi vam zapravo moglo pomoći da rano uklonite sve te probleme.

- Na primer, prošle godine sam izašla na nekoliko sastanaka sa jednim momkom i osećala se prijatno zbog odluke da spavam sa njim posle tri izlaska. Međutim, na četvrtom sastanku otkrio sam da i dalje pušta mamu da pere veš umesto njega. Ne mogu da izađem sa 'muškarac-dete' - priseća se Jana.

Da je čekala da dođu do granice od 1.863 evra, sve bi to, smatra ona, otkrila mnogo ranije i mogla bi da ga ostavi malo manje krivim.

- Možda, ako hoćemo da budemo malo manje plitki, pa bismo odluku, umesto na novcu, mogli da baziramo na 'kontrolnoj listi'. Ta lista bi trebalo da sadrži stvari poput onoga što rade, čime zarađuju za život, da li imaju osnovne obaveze za odrasle kao što su iznošenje smeća, pranje veša, da li mogu da kuvaju osnovni obrok, gde žive, da li su bili u zatvor, koliko su davno bili u vezi, zašto su prestali, kakav je njihov stav o kontracepciji, da li se osećate bezbedno u njihovoj blizini, da li ste ubeđeni da će vas kontaktirati sledećeg jutra... - predlaže stručnjak i dodaje da ako možete da odgovorite na sve gore navedeno, onda preskočite 'novac' i slobodno mu se prepustite.

Razmislite o svim greškama koje biste mogli da izbegnete da ste uradili samo malo više istraživanja, prenosi Njujork post.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.