Dobro razmislite pre nego što ih izgovorite: Ovo su najgore stvari koje možete reći tokom seksa

Izvor: B92, 23.Jul.2023, 18:46

Dobro razmislite pre nego što ih izgovorite: Ovo su najgore stvari koje možete reći tokom seksa

Ne bi trebalo prihvatati stvari koje vam se ne sviđaju, ali postoji ipak neka granica i neke stvari koje ne bi trebal reći tokom seksa.

Seks je intiman deo veze i mnogima je dosta neprijatno da započnu razgovor na tu temu, pogotovo ako nekome žele da upute neku kritiku. Bez obzira da li ste u dugoj vezi sa svojim partnerom, tek se upoznajete ili odmah znate da će to biti veza za jednu noć, trebalo bi pažljivo komunicirati i birati reči jer vrlo lako možete povrediti drugu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stranu.

Naravno, stručnjaci kažu da ne bi trebalo prihvatati stvari koje vam se ne sviđaju, ali postoji ipak neka granica i neke stvari koje ne bi trebal reći tokom seksa, prenosi Yahoo.

Kritikovanje tehnike

Reći nekome da nešto pogrešno radi uništiće njegovo samopouzdanje, slažu se stručnjaci. Vi zaslužujete zadovoljstvo, ali radije taj razgovor ostavite za nakon seksa i nemojte krenuti s kritikom - recite što biste voleli da probati, kako vam koja stvar odgovara.

Izgovarajte tuđe ime

Gotovo uvek se radi o imenu bivšeg partnera, a ne nekog člana porodice ili prijatelja. Ljudi većinom izgovore tuđe ime u trenutku doživljavanja orgazma kada na trenutak gube razum, na vrhuncu intimnosti, pa je lako shvatiti da je ova greška nenamerna, ali je za partnera svakako ogromna. Osim toga, izbegnite bilo kakva upoređivanja s bivšim partnerima.

Pitanje o polnim bolestima

Ovo pitanje je zdravorazumsko, posebno ako je reč o kratkotrajnim aferama, ali krevet definitivno nije mesto gde bi se ono trebalo da postavite to pitanje. Odnosno, ako vas to brine, odgovor saznajte pre nego što dođete do kreveta, u suprotnom ćete partneru poručiti da ga zbog nečeg što je napravio doživljavate promiskuitetnim.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.